Házirend

Alapvető szabályok

A következő szabályokat az Önök és látogatótársaik épsége és élménye érdekében szíveskedjenek betartani!
1. A Park szabadtéri színhelyként bezárhat viharjelzés, vagy egyéb, a látogatókra veszélyes körülmény (pl. áramkimaradás) esetén. Vészhelyzet esetén a látogatók kötelesek követni a szervezők utasításait és elhagyni a parkot.
2. Fotózás és videókészítés megengedett saját részre, amennyiben nem zavarja a többi látogatót, nem akadályozza a forgalmat és nem károsítja a kiállított tárgyakat. Drón vagy bármilyen repülő eszköz használata tilos.
3. Gyermekek és kiskorúak (14 év alattiak) látogatása csak felnőtt (18. életévét betöltött személy) kísérő jelenlétében megengedett. A felnőtt kísérő minden esetben felel a társaságában érkezett gyermek viselkedésért, károkozásáért, biztonságáért.
4. Háziállatok behozatala a parkba tilos.
5. Kerékpár, roller, bármilyen gördülő eszköz behozatala tilos.
6. Felnőttek számára tilos az eszközökre való fellépés. Gyermekek számára bizonyos eszközökre való fellépés megengedett saját felelősségre. Az elkerített eszközökre való fellépés, azok megérintése tilos.
7. Szigorúan tilos és életveszélyes az elektromos eszközök – ide nem értve azon eszközöket, amelyekre gyermekek felléphetnek, illetve amelyekbe beülhetnek – megérintése, bárminemű kezelése.
8. A fenti szabályokat, illetve látogatókat zavaró vendégek felszólítás után a parkból eltávolíthatók.
9. Kérjük, fokozottan figyeljenek a sötét körülmények közötti közlekedésre! A parkban ne fussanak, mivel a kijelölt közlekedési útvonalakon, területeken kívül vezetékek, rögzítő eszközök találhatók. A parkot mindenki saját felelősségre használja.
10. Viselkedést befolyásoló alkoholos és /vagy egyéb illegális bódítószerek hatása alatt álló látogatók a parkból kiutasíthatók.
11. Bárminemű szándékos károkozás kártérítési felelősséget von maga után.
12. A jelen házirendben foglaltakon túl a park területére belépők a belépésükkel automatikusan elfogadják a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Házirendjét.