GYIK

A park sötétedéstől este 21 óráig tart nyitva. A belépés 20 óráig lehetséges.

Kedvezményes belépőt iskolások, diákok (26 éves korig), nyugdíjasok, mozgássérült személyek és kísérőik válthatnak.

A park 2023. március 4-ig minden nap nyitva tart (kivéve 2022. december 12-én és 24-én).

 A park kutyával nem látogatható.

Családi jegyet 2 felnőtt és 2, 18 éven aluli gyerek vagy 1 felnőtt és 3, 18 éven aluli gyerek vásárolhat.

Ne felejtse otthon bankkártyáját, mivel a büfékben kizárólag bankkártyával és SZÉP kártyával tud fizetni!

SZÉP kártyát belépő vásárlására nem tudjuk elfogadni. A büfékben lehet SZÉP kártyával fizetni.

A parkban több büfé üzemel, ahol forró italokat is lehet vásárolni. A büfékben kizárólag bankkártyával és SZÉP kártyával lehet fizetni.

Nem javasoljuk a park megközelítését gépjárművel, mivel a Margitsziget északi csúcsánál lévő parkoló befogadóképessége limitált. A kényelmes érkezéshez és a zavartalan hazautazáshoz javasoljuk a 26-os busz járatának igénybevételét.

A helyszínen és az online vásárolt belépők az adott napra és időpontra érvényesek. A jegyek más napon vagy időpontban nem használhatóak fel.

Az útvonal kb. 1,5 km. Az átlagos látogatási idő 1,5-2 óra, ami természetesen függ az egyéni preferenciáktól. A látogatásnak csak a nyitvatartási idő szab határt.

 

Természetesen! Sőt! Bátorítjuk a látogatókat fotók készítésére. Kérjük, hogy a közösségi médiában használják a #luminapark hashtag-et! 😊

Cookie-kat használunk a böngészési élmény javítására, hirdetések vagy testreszabott tartalmak megjelenítésére, valamint a webhely forgalmának elemzésére. Az „Összes elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k használatához.